Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

MINTA MAAF KEPADA SEMUA

Seperti yang saya penah cakap kan....
saya ni kerja hospital...
buat masa sekarang keadaan x mengizinkan saya nak business cam dulu lg....
tapi saya akan still paparkan kebaikan sabun ni kat sini
supaya orang yang ada problem tu buleh dapat panduan mengenai BELINA ni kannn

buat masa skrg sya dah x juai lg dah belina ni tau

in da future mybe akan aktif balik kott....sob3....
maap naa kepada semua yg dok sms, email saya
saya akan tolon sedaya mampu....
just saya dah x juai dah la....heheheh....

P/S : add my FACEBOOK ok kalau nak tnya apa2....sebab sya dah jarang blogging....sob3....

Pics from my adik huhu
















Pics from Photographer...



Pics from abg Silmi Sulaiman (http://www.silmisulaiman.com)



Outdoor session






Kenduri sebelah hubby




Kenduri sebelah i







Pics from Majid



i love this pic....




Make-ups by Li delina Collection











The Pelamin, Hantaran, Bilik Pengantin & Wedding Cake




HANTARAN


Hantaran I kepada hubby....7 berbalas 9 dulang




1) Dompet & belt


2) Ferraro

3) Sejadah

4) Kasut

5) Baju, suaq & tie

6) T-shirt


7) Buah stoberi

8) Jam

9) Sabun Belina & Perfume


Checklist hantaran (idea sendiri, gubah jek hantar kedai huhu) :

Bekas kaca - beli sendiri
Kotak kayu putih berukir, dulang - sewa kat Butik Bonda, Kulim
Alas dulang & riben organza - sewa & beli kat kedai Chian Chian, Padang Serai, Kedah
Bunga dulang - tempah kat Nazurin Creations




BILIK PENGANTIN

1st try....idea masa mula2 try....




Di hari kenduri





Checklist bilik pengantin (buat sendiri) :

Bedding - Jane Perry beli kat Pacific Seberang Jaya (diskaun 70% tu pasal la beli hehe)
Bunga matahari, pics kat dinding - SSF
Langsir - Kamdar Sungai Petani
Bunga gantung2 tu - kedai kat Sungai Petani tepi RHB bank (x ingat nama kedai)
Perabot putih - kedai perabot dekat rumah hehe
Bekas kayu berukir - A TU Z Seberang Jaya (tepi Sunway Carnival)





PELAMIN

Amik kat kedai LI DELINA, Taman Semarak, Kulim










WEDDING CAKE

Memang sejak tunang amik kek ngan kak ana ni jek hehe

tema kek : turqoise + pink
for hantaran sya tempah cupcake colour fuschia (baju sebelah hubby colour lebih kurang gini)



cupcakes for hantaran



my sisters with da wedding cake....gambo pengantin nye takdak la pulak




thanx to Kak Ana Bakeryna....kek yg sangat cantik n sedap nyummm3
tingkat bawah tu kek buah
tingkat atas kek vanilla haha (dari dlu i memang suka vanilla jek)




Majlis Perkahwinan Nani - Akmal 14/2/2010




Ni antara gambaq sepanjang majlis berlangsung
alhamdulillah majlis berjalan lancar
cuaca pun cerah jek hri tu
tema kami colour biru turqoise
saja ja amik kaler ni
pelamin n bilik pulak kaler pink2 english style



cam budak2 kan hubby i....abaikan jek la ok...


ngan majid...pandai amik gmbaq tau dia ni

auwww control abih

muka sabirin memenuhi 1/4 gambaq fuhh....

kwn2 i yg meriah abih....bising x hengat...


with sol....kwn skolah menengah

mau cekik sama dia....grrrrrr!!!


ngan dayah....pun kwan 1 skolah menengah