Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

UPDATE STOK SABUN BELINA



MARI MARI MARI....

Mai beli sabun BELINA SUSU KAMBING mai....

Sekarang dah mai stok baru...

Memang laku & cepat abih sabun ni...

Kesannye mmg ler besh...X caya ka? Tengok la muka saya dulu...

Nak tengok pun ngeri ;( sedey

Sekarang tinggal sabun :

OLD MASTER - 8 ketoi

CHARMAINE - 6

ENGLISH ROSE - 6

QUITE MOMENT - 5 ketoi

BEAUTY SOAP WITH IRGASAN - 1 ketoi

FLOWER FAIRIES - 1 ketoi

SARA MOON - 2 ketoi


Sabun2 lain & set untuk kulit saya x simpan stok...
sebab jarang org mintak...
sabun2 di atas ni memang glemer abih....
huhu jgn lupa singgah mai beli ok :P

STOK AKAN DIUPDATE NEXT WEEK....MAI ORDER MAI...





I'M BACK....AFTER CUTI NIKAH





Amik gambaq sendri jap hehe


Control abih haha



Apa kes ni pengantin kena drive sendrik? naseb la jadik anak sulung....



Majlis berlangsung di Masjid Kulim, Kedah


Almk kain senget....


Fuh ada balak ensem ler kat luar....jenguk sikit huhu


Cincin disarungkan ewahh....


Mencium tgn hubby tercinta haha ayat x bleh tahan laa


Photo by myfotologi.com


Mana lagi sorang? misteri nya...


With sirih junjung yang ditempah kat kedai...takde masa nak buat...


Pose lagi....



Lepas nikah...kat umah i....hehee



Alhamdulillah majlis berjalan lancar wpun suma preparation last minute

ye la...bz sangat dengan keja...asik melayan patient ja hari2 kat klinik kesihatan....

memang x sempat nak prepare suma...

dah la anak sulung & adiq2 pun tak brapa cekap drive...

so suma barang pun saya la yang terkejar2 sana sini pi amik....



TEMA : Silver (kelabu kah? atau silver?) & pink

BILIK PENGANTIN : Buat sendri....senang, jimat & puas ati....simple jek....
suka modern style....

BAJU : Tempah kat butik pengantin....just baju kurung moden biasa with cuff kat tangan

MANIK BAJU : From akak Izan from BEAUTYBEADS
thanx kak for the beauty beads!!
ramai yang puji & tanya buat kat mana ;P

TUDUNG BEAUTY ALA2 TUDUNG CT : From akak Izan from BEAUTYBEADS
Tudung sangat cantik....
suka sangat ngan colour combination nyee....

MEKAP, BUNGA TANGAN, VEIL : Sewa kat kedai pengantin area Lunas, Kedah ni ja hehee....

MY SOLEMNIZATION 6/12/09




HANTARAN

Hantaran from my hubby...
suka colour nye....hitam & silver
nampak elegant huhu
hantaran ni akak ipaq hubby yg buat...
pandai betoi hehe...
kalau aku nak buat gini sori laa...
memang takde masa....
aiyooo

Hantaran untuk akad ni just 3 ja...
Al - Quran, cincin & cek...

Aku plak tatau nak balas apa...
last minute pnya pikiaq2...
pi la tempah sirih junjung & cupcake jek
sori naa abg...
hantaran cheq simple sangat hahaa








Close up cincin....aku suka emas putih or silver....
wpun org kata harganya akan jatuh....
tapi takkan nak juai cincin nikah kot kan....
kenangan sepanjang hayat tuu




Cupcake aku beli hehe...

from http://bakeryna.blogspot.com
sedap kek akak ni
perasa vanilla....memang aku suka vanilla ja pun...
dah 2 kali tempah ngan akak ana ni
1st time masa tunang ari tu huhu



MANIK BAJU & TUDUNG NIKAH

Hasil kerja akak IZANSAZLIN
Sekali pakej ngan manik baju huhu
so upload sekali ler
memang cantik & puas hati ngan tudung ni
nak pakai pun senang
takde la penat mak andam nak melilit kepala heheh


Tudung Beauty



Close up manik baju kat area leher





Manik baju area cuff



Manik leher & cuff baju



BILIK PENGANTIN

Buat sendrik hehe...
Malam sebelum nikah tu baru siap
Penat tau buat ni...
Sorang2 plak tu....
Simple ja pun...
jadik la tu...
last minute punya keja hahahaaa






KEJA KEJA KEJA....




Salam semua...


mulai 1/10/09 saya dah start keja kat hospital....
keja hospital mmg bz....

time tengah takde patient kene plak baca buku tmbah ilmu huhu

:err:

balik2 pun penat terus kelepet then tidoo...

kalau berminat nak dapatkan produk dlm blog ni email or sms ye....
insyaAllah petang or malam pas abih keja sya akan reply ok....
jgn marah ek sya reply lmbt hehehe....

thanx ye suma yg email/sms order sabun belina ni...
tima kaseh banyak2 ;)

GAMAT EMAS yang Aku Pakai




Penatnya naip td...
then jadi problem terus off suma...
waaa3 nampaknya kena la aku nempek gambaq dulu...
esok baru tulis panjang sikit huhu...








Review : 120 Eyeshadow Pallete ku Cayang...





120 Eyeshadow Pallete yang aku beli dari internet...
hihihi lawa kan...
memang cantik colour dia....
tengok saja2 pun syok gak haha colour therapy gitu....
dah pakai lebih dari 4 bulan....
tapi cam tak diusik ja kan pallete aku ni...

eyeshadow ni highly pigmented...
jangan la korang sapu genyeh kuat2 bende alah ni...
sah mata korang jadi cam hantu haha...
sebab terang gila colour dia....
just cuit2 sikit jek atas pallete tu pun dah terang dah...
lagi best kalu blend 2/3 colour...
tambah sikit colour black & blend konon2 cam smokey eyes (aku pun tak reti sangat smokey eyes ni)
bantai jek sapu ngan jari & blend sesuka hati huhu...
tapi selalunya cam jadi sebab aku suka blend ngan black....

Fav colour : Purple & Pink Shimmer blend with Black
Kadang aku blend Pink & Turqoise & hasil di tengah2 ialah colour Purple...memang macam ais krim pedal pop jek mata aku huhu

Not in the list : Yellow (sebab aku lagi prefer colour bronze than yellow...paling suka bronzer Elianto...memang cantik!!)







p/s : psttt....aku tak jual benda ni ok....huhuuu



DULU.....NIGHTMARE !!!



Suma gambaq ni tahun lepas punya....

dalam bln 6-7 gitu la....
tengok la betapa teruknye parut chicken pox + jerawat lagi....
kulit pun kasar...sob3 sedey nya time ni
sebulan lebih tak kuar rumah....
hari2 asik nangis ja....
memang tak bleh terima la kena chicken pox thn lepas....
ingatkan punah abih dah masa depan yang gemilang ni ;P

tp skrg alhamdulillah suma nya dah hilang....
malah makin baik lg....
buktinye tengok la gambar skrg hehe....
wpun tak licin 100% tapi tetap nampak improvement kan?
sonok nyee ;)


GAMBAQ ZAMAN HUDUH :(














Nak tau produk apa cheq pakai??
sila la jenguk2 bawah lagi hehe...

MESTI LA SABUN BELINA...


Saya Peminat Emoticon BOBO & NINI



Nampak tak emoticon tikus gemOk kaler PINK tu??
comey kan?
tu la tikus BOBO & NINI...
memang suka abih la kat emoticon ni....
sapa2 yang minat nak pakai emoticon kat blog depa bleh pi
http://emo.huhiho.com
ada banyak lagi emoticon comey2 kat sini....

tapi ku paling suka bobo nini ni la huhuuuu.....
banyak pilihan....
& sangat kiut!!

http://emo.huhiho.com

BOBO tengah penat huhu....

http://emo.huhiho.com

BOBO merajuk hiii....

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

BOBO yang tembam tak bleh panjat2 huhu

http://emo.huhiho.com

BOBO ni pun dapat scroll gak ke

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

BOBO yang kejam lompat2 atas kawannye....

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

BOBO yang takot...

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

BOBO...kentot ka? haaa

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

BOBO main bola...walaupun kaki kecik huuhuuu

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com