Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

MAJLIS PERTUNANGAN PADA 9/6/09



hehe pada 9/6/09 (on my dad's besday), saya bertunang ngan encik abg saye...
ni antara gambaq2 time majlis tu....

ni kwn2 tengah dok melantak....amboi tak sedaq no org dok tangkap gambaq depa hehe....


ngan tunang hikhik....



dikelilingi hantaran cewahh...

ngan anak2 buah...2-2 pun nama irdina hehe



buat sendrik je hantaran....puas atikk!!! duet pun jimat yihha :P kita buat 7 dulang...tp dayah bawak adiah so jd 8 dulang....hurmmm patot kena ganjil kan....hehe nak buat camna....dah org bg adiahh...


di samping hntran....bunga2 ros pink & cream tu tibai bunga mak jap haaaahaaaa!!


bilik tunang...tp x buboh cincin dalam ni pun....depa soh turun bawah...malu nyeee

cupcake hntrn...sedap woo rasa vanilla...kita beli lg extra 25 cupcake untuk anak2 buah & pupu....rasa cam nak beli lagi ja....murah lak tu....beli kat bakeryna.blogspot....cantik umah akak tuuu....kita pi amik kat umah dia heheee





PADANG & BUKIT TINGGI @ INDONESIA




hehe saje nak syer gambaq masa sya + fmly holiday kat padang & bukit tinggi, indonesia

1st day :
ni gmbaq kat airport penang....huhu besarnye idong


then pi LCCT tunggu flight ke padang

kejap jek dah sampai...dalam 40 minit gitu....dah sampai airport minang kami ke bukit tinggi dulu....mak ai jauhnya malam baru sampai....singgah dinner jap kat RUMAH MAKAN PAK DATOK....sedap gak masakan minang kot if tak silap la....


then teruskan perjalanan lagi pi bukit tinggi....on the way nak ke hotel memang kami banyak singgah kat kedai2 tepi jalan yg juai telekung & kain2....nyesal sangat tak beli blouse yg rm 20 ja banyak2....beli 1 jek :( bila balik hotel try blouse tu sangat2 la fit ngan my body & really cantik blouse ni punya shape....wuuuu nak beli lg.....


2nd day :
2nd day ni kami banyak abih masa dlm bus jek....bosan gak ler untuk teen cam saya ni.....soping2 just bagi masa 2 jam jek...cukup ke??? cukup tak cukup pun sempat gak sambaq 2 lace + lining nak buat baju nikah hehehe.....colour silver & pink

yg lain2 tu cam biasa la....mkn tidoq...tu jek

3rd day :
kami bertolak ke padang pulak....punya la lama sebab cam biasa la, singgah tengok tempat bersejarah merata2....pi tengok umah minangkabau pun sampai 3-4 umah.....mlm baru sampai padang...mau lenguh bontot dalam bus tu.....oleh sebab sampai malam x sempat la nak jalan2 lg....

4th day :
baru nak jenjalan kat padang...but di bagi masa sampai 10.30 pagi jek.....aiyooo...dah la kedai banyak tak bukak lg....
pas tu terus jek ke airport minang....
overall, kami 1 fmly sangat la tak puas ati ngan trip tu....sebabnya....terasa rugi masa banyak abih atas bus jek.....hurmmm....berbaloi ke?? ok la jugak kan....laen kali nak pi sendiri then pi sendiri tempat2 yg kami nak pi!!!



SABUN SUSU KAMBING BAEK PUNYA!!




ni keratan majalah mana tah....tak ingat hehe :P




REVIEW : SABUN BELINA


Sejak saya guna sabun ni memang tak terpikir pun nak stop.....

Ketagih beli sabun dia banyak2 ada laaaa....http://emo.huhiho.com haa tengok...jatoh cinta abih ni....
tp kalu tergoda tengok produk lain cheq stop la jap belina ni ahak.... http://emo.huhiho.com ampun...pasni tak nak stop pakai belina dah huhu....
tp pengalaman pakai local product ni muka rosak abih wuu3....http://emo.huhiho.com
bila naik jerawat banyak mula laa mendung jek diriku ini....murung jek....tak konfiden langsung....rasa cam nak berkurung jek hari2....
tapi padan muka aku....sapa soh tak nak serik2 kan kan kan....

last2 pakai belina balik hehe.....http://emo.huhiho.com lari ni tau nak carik belina balik huhu....
Murah jek.....dah tu tahan lama gak.....

besar tau sabunnya...boleh potong 4.....tahan dalam 2 bulan gitu.....
saya pakai sabun CHARMAINE sekarang.....untuk muka yang banyak black head and white head.....

nampak kulit makin cerah....
yang penting jerawat teruk & merah2 saya akibat salah pakai produk dah hilang!!!
sekarang tengah berusaha nak hilangkan parut jek lagi....
tu laaa....lain kali pikir dulu b4 try apa2 pr
oduk.....http://emo.huhiho.com jangan jadi macam saya & tikus ni tau....

dia punya kotak memang camni....ala2 english style gitu.....


Ni plak sabun OLD MASTER habuan saya dok tonyoh badan tiap2 hari....http://emo.huhiho.com
heheh maklum la nak cerahkan mana2 yg golap tak selera nak tengok tu....
alhamdulillah dah cerah sikit....

tp amik masa la....
biasa la dah susu kambing aje memang la amik masa kan??
takpa biaq lambat asai selamat :P
http://emo.huhiho.com kikikikik comeynye tikus ni


TESTIMONIAL GUNA MIOR SOAP, GLYCO SPIRULINA & B-WHITE




Ni nak cerita pi la....
Saya kena chicken pox bulan april 2008....dah la kena time dah tua....
memang seksa la...dah tu parut penuh muka & badan.....payah lak tu nak ilang :(
parut2 kat muka saya memang teruk sangat.....tak caya ka??? tengok la gambar ni

huduh dak?? haha malu nya nak tayang....

ha ni pas guna mior soap + glyco spirulina....nampak bersih dah kan....yihha


ni lg satu gambaq uduh hikhik...


ni dah cun sikit dah :P


ni glyco spirulina yg saya pakai tu la...alhamdulillah ilang gak parut chicken pox....aiyoo....saya pakai glyco ni ngan sabun belina sara moon....pas sara moon habih saya try plak mior soap
mior soap ni pun baguz gak...
tp skrg dah x pakai coz mahai ya amat....rabak la poket :P
now continue pakai glyco cream & sabun belina ja....jimat sikit sen ya dak??



Tia Amelia Krim Kunyit & Glyco Cleanser nak let go!!!




Gini story nye....
Terbeli krim kunyit tia ni sebab tergoda ngan testimoni org ramai minggu lepas....
Tp bila pikir2 saya tak nak pakai pun....
Saya ni memang gitu ler....
Asai tergoda jek beli.....haha
Sapa2 yang nak krim ni bg tau ye...
Sya juai rm 25 jaa....
Bukak pun belom

Lg 1 saya ada glyco cleanser rm 50 t'masuk pos laju untuk sapa2 yang nak....
Sapa2 yang nak cakap la ye....akan di pos ngan segera sebab ready stock haha....