Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

MAJLIS PERTUNANGAN PADA 9/6/09



hehe pada 9/6/09 (on my dad's besday), saya bertunang ngan encik abg saye...
ni antara gambaq2 time majlis tu....

ni kwn2 tengah dok melantak....amboi tak sedaq no org dok tangkap gambaq depa hehe....


ngan tunang hikhik....



dikelilingi hantaran cewahh...

ngan anak2 buah...2-2 pun nama irdina hehe



buat sendrik je hantaran....puas atikk!!! duet pun jimat yihha :P kita buat 7 dulang...tp dayah bawak adiah so jd 8 dulang....hurmmm patot kena ganjil kan....hehe nak buat camna....dah org bg adiahh...


di samping hntran....bunga2 ros pink & cream tu tibai bunga mak jap haaaahaaaa!!


bilik tunang...tp x buboh cincin dalam ni pun....depa soh turun bawah...malu nyeee

cupcake hntrn...sedap woo rasa vanilla...kita beli lg extra 25 cupcake untuk anak2 buah & pupu....rasa cam nak beli lagi ja....murah lak tu....beli kat bakeryna.blogspot....cantik umah akak tuuu....kita pi amik kat umah dia heheee





No comments:

Post a Comment