Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

PADANG & BUKIT TINGGI @ INDONESIA




hehe saje nak syer gambaq masa sya + fmly holiday kat padang & bukit tinggi, indonesia

1st day :
ni gmbaq kat airport penang....huhu besarnye idong


then pi LCCT tunggu flight ke padang

kejap jek dah sampai...dalam 40 minit gitu....dah sampai airport minang kami ke bukit tinggi dulu....mak ai jauhnya malam baru sampai....singgah dinner jap kat RUMAH MAKAN PAK DATOK....sedap gak masakan minang kot if tak silap la....


then teruskan perjalanan lagi pi bukit tinggi....on the way nak ke hotel memang kami banyak singgah kat kedai2 tepi jalan yg juai telekung & kain2....nyesal sangat tak beli blouse yg rm 20 ja banyak2....beli 1 jek :( bila balik hotel try blouse tu sangat2 la fit ngan my body & really cantik blouse ni punya shape....wuuuu nak beli lg.....


2nd day :
2nd day ni kami banyak abih masa dlm bus jek....bosan gak ler untuk teen cam saya ni.....soping2 just bagi masa 2 jam jek...cukup ke??? cukup tak cukup pun sempat gak sambaq 2 lace + lining nak buat baju nikah hehehe.....colour silver & pink

yg lain2 tu cam biasa la....mkn tidoq...tu jek

3rd day :
kami bertolak ke padang pulak....punya la lama sebab cam biasa la, singgah tengok tempat bersejarah merata2....pi tengok umah minangkabau pun sampai 3-4 umah.....mlm baru sampai padang...mau lenguh bontot dalam bus tu.....oleh sebab sampai malam x sempat la nak jalan2 lg....

4th day :
baru nak jenjalan kat padang...but di bagi masa sampai 10.30 pagi jek.....aiyooo...dah la kedai banyak tak bukak lg....
pas tu terus jek ke airport minang....
overall, kami 1 fmly sangat la tak puas ati ngan trip tu....sebabnya....terasa rugi masa banyak abih atas bus jek.....hurmmm....berbaloi ke?? ok la jugak kan....laen kali nak pi sendiri then pi sendiri tempat2 yg kami nak pi!!!



No comments:

Post a Comment