Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

REVIEW : SABUN BELINA


Sejak saya guna sabun ni memang tak terpikir pun nak stop.....

Ketagih beli sabun dia banyak2 ada laaaa....http://emo.huhiho.com haa tengok...jatoh cinta abih ni....
tp kalu tergoda tengok produk lain cheq stop la jap belina ni ahak.... http://emo.huhiho.com ampun...pasni tak nak stop pakai belina dah huhu....
tp pengalaman pakai local product ni muka rosak abih wuu3....http://emo.huhiho.com
bila naik jerawat banyak mula laa mendung jek diriku ini....murung jek....tak konfiden langsung....rasa cam nak berkurung jek hari2....
tapi padan muka aku....sapa soh tak nak serik2 kan kan kan....

last2 pakai belina balik hehe.....http://emo.huhiho.com lari ni tau nak carik belina balik huhu....
Murah jek.....dah tu tahan lama gak.....

besar tau sabunnya...boleh potong 4.....tahan dalam 2 bulan gitu.....
saya pakai sabun CHARMAINE sekarang.....untuk muka yang banyak black head and white head.....

nampak kulit makin cerah....
yang penting jerawat teruk & merah2 saya akibat salah pakai produk dah hilang!!!
sekarang tengah berusaha nak hilangkan parut jek lagi....
tu laaa....lain kali pikir dulu b4 try apa2 pr
oduk.....http://emo.huhiho.com jangan jadi macam saya & tikus ni tau....

dia punya kotak memang camni....ala2 english style gitu.....


Ni plak sabun OLD MASTER habuan saya dok tonyoh badan tiap2 hari....http://emo.huhiho.com
heheh maklum la nak cerahkan mana2 yg golap tak selera nak tengok tu....
alhamdulillah dah cerah sikit....

tp amik masa la....
biasa la dah susu kambing aje memang la amik masa kan??
takpa biaq lambat asai selamat :P
http://emo.huhiho.com kikikikik comeynye tikus ni


2 comments:

  1. hahahah...comey la tikus tu mcm akak...hhahahah...lawak2...erhmm..sabun belina tu baru je start pakai awl taun ni. Azi bli CHARMAINE n OLD MASTER....stakat ni xnmpak sgt perubahan terutama kat muke. tp kulit badan mcm lembut cket (chewahhh perasan.....hihihiih)....aritu dlm bulan pertama pkai naik mcm jerawat ( tp mcm bkn jerawat...cmne tu??? huhuhhu) tp yg pasti tggal kan parut kat pipi n dahi...nyampahhhh. tulun daku wahai kakak....suggestion please. = )

    ReplyDelete