Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

TESTIMONIAL GUNA MIOR SOAP, GLYCO SPIRULINA & B-WHITE




Ni nak cerita pi la....
Saya kena chicken pox bulan april 2008....dah la kena time dah tua....
memang seksa la...dah tu parut penuh muka & badan.....payah lak tu nak ilang :(
parut2 kat muka saya memang teruk sangat.....tak caya ka??? tengok la gambar ni

huduh dak?? haha malu nya nak tayang....

ha ni pas guna mior soap + glyco spirulina....nampak bersih dah kan....yihha


ni lg satu gambaq uduh hikhik...


ni dah cun sikit dah :P


ni glyco spirulina yg saya pakai tu la...alhamdulillah ilang gak parut chicken pox....aiyoo....saya pakai glyco ni ngan sabun belina sara moon....pas sara moon habih saya try plak mior soap
mior soap ni pun baguz gak...
tp skrg dah x pakai coz mahai ya amat....rabak la poket :P
now continue pakai glyco cream & sabun belina ja....jimat sikit sen ya dak??



No comments:

Post a Comment