Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

DULU & SEKARANG HEHE....

DULU http://emo.huhiho.com

ni muka thn lepas....2008 masa kena chicken pox....ngeri sehhh....http://emo.huhiho.com
sebulan lebih x kuar umah....http://emo.huhiho.com cam kena penjara kau!!! makan vitamin & krim doctor pun x lega...http://emo.huhiho.com



ni pulak parut pas pakai 1 local product... abih merah2 muka time ni + jerawat banyak gila...
tengok ler open pores besaq cam kawah bulan....http://emo.huhiho.com



SEKARANG
http://emo.huhiho.com

haaa ni muka sekarang....masa kat kelantan april 2009...
ade la nmpk improve nye kan wpun takde la licin 100%....http://emo.huhiho.com
tapi syukur alhamdulillah la dah lega dari masalah kulit yg banyak gila dulu....
self confident yg selama ni down pun dah mula up balik hehe....up lg!! laju lagi!!! http://emo.huhiho.com





time tunang ni muka sikit rosak sebab pakai local product lagi haha....bila nak serik tah...
tu ler kalu dah pompuan....http://emo.huhiho.com dengar produk tu besh sikit jek dah gatal tangan nak try....

bila muka rosak baru kalut nak pakai belina balik haha....tobat lepas ni nak stick ngan belina jek....say no to peeling products!!! http://emo.huhiho.com

no chemicals...no peeling....no redness....very mild & gentle....so i hope it'll do wonders too on your skin!! http://emo.huhiho.com

LOVE BELINA SOAP :P



Ni la my daily routine using BELINA SOAP http://emo.huhiho.com

PAGI - PETANG
- cuci muka ngan CHARMAINE
- for body pulak saya guna OLD MASTER




MALAM
- start jek maghrib sya dah tukar sabun dah....malam2 sya pakai ENGLISH ROSE untuk menggebukan kulit yihha :)
- sabun mandi pulak macam biasa OLD MASTER jugak


UNTUK TIPS PAKAI BELINA SOAP NI NGAN LEBIH EFEKTIF JANGAN LUPA EMAIL/SMS SAYA NOOO http://emo.huhiho.com




PRACTICAL @ HUSM WITH MY FRENZ



hehe...saje nak syer gmbar2 masa kat kelantan dulu....
2 bln di kelantan mmg besh wpun mula2 tu x besh huhu....

yo la dah masuk husm practical with doctor2 ngan our knowledge yg hmpir2 zero....
mmg tensen mula2 tu....lma2 dah biasa dh...dah tau cara nak communicate ngan doc...
so suma pun epi2 balik dah...no more tensen2 :P

lama2 bila dh pandai jalan2 merata mmg besh abih tmbh2 jalan malam2....
makan edi fried chicken...edi kot nama dia...
makan sate ramai2 kat sate mesia...sedap wooo nyum2...
almk lapaq sate plak dok sebut2 ni huhu....
pi wakaf che yeh cari tudung....
jln2 kb mall, pasar siti....
huhu mmg gila nak beli tudung kalu kat sini....
nnti2 holiday nakpi klntn lg la....
pi soping puas2!! hehe

sate idaman suma...




ngan kengkawan suma....pakat lyn sate sampai x sedar org amik gmbar haha


sate mesia...sedap gila....nyam3

ni la bilik sya kat husm...besh woo....cam umah tau style bilik dia....selesa sangat....