Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

Sabun Susu Kambing Belina










http://emo.huhiho.comSet Kulit Minyak / Jeragathttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM : RM39.00
EM : RM43.00


Mengandungi :
(i) Charmaine Beauty Soap 75g
(ii) Cleanser 30ml
(iii) Toner 30ml
(iv) Moisturiser 30ml





http://emo.huhiho.comSet Kulit Kering / Berjeragathttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM : RM40.00
EM : RM44.00


Mengandungi :
(i) Goats Milk Beauty Soap 75g
(ii) Cleanser 30ml
(iii) Toner 30ml
(iv) Moisturiser 30ml






http://emo.huhiho.comSet Jerawathttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM : RM56.00
EM : RM62.00


Mengandungi :
(i) Beauty Soap with Irgasan 100g
(ii) Flower Fairies Beauty Soap 40g
(iii) Cleanser 30ml
(iv) Toner 30ml





http://emo.huhiho.com Set Kulit Berminyakhttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM : RM39.00
EM : RM43.00


Mengandungi :
(i) Old Master Beauty Soap 75g
(ii) Cleanser 30ml
(iii) Toner 30ml
(iv) Moisturiser 30ml


Kandungan :
Susu kambing, Tepung susu kambing, Lanolin






http://emo.huhiho.com Set Pencerahan - The Egyptian Beauty

3 in 1 Skin Lightening Mini Set


Harga :
WM : RM69.00
EM : RM76.00


Mengandungi :
(i) Lightening Soap 75g (MAL 0609111K)
(ii) Ligtening Moisturiser 10g (MAL 06010060K)
(iii) Lightening Cream 10g (MAL 05120205K)


Kandungan :
Susu kambing, Beras, Teh hijau, Serai wangi





http://emo.huhiho.comBelle De Nuit Complexion Soaps 3x30g


Harga :
WM: RM27.00
EM: RM29.50


Kandungan :
Susu kambing, Tepung susu kambing, Lanolin


Disyorkan untuk mencerah dan mengebukan; Mengembalikan warna asal kulit; Terdedah pada cahaya matahari.


Recommended for skin frequently exposed to sunlight. Removes pigmentation to regain radiance.


Komen saye :
Ni untuk kulit yang kering & selalu terdedah kat matahari....
kiranya untuk kulit yg kering, cepat sunburn & nak puteh kan kulit balik.....
dia kembalikan colour kulit balik & lembabkan kulit....
bau dia macam bau rose.....nama pun english rose....
yg lg belle de nuit tu same jek....
just sabun tu dikecikkan jadi 3 sabun kikikikiikikiii
x payah penat2 potong2 sabun tu dah





http://emo.huhiho.comEnglish Rose Beauty Soap 110ghttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM: RM26.00
EM: RM28.60








http://emo.huhiho.comOld Master Beauty Soap 75ghttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM: RM20.30
EM: RM22.30

http://emo.huhiho.comOld Master Beauty Soap 125ghttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM: RM27.00
EM: RM29.50


Kandungan :
Susu kambing, Tepung susu kambing, Lanolin


Disyorkan untuk hadangan pada liang Roma, badan yang berjerawat dan kulit yang gelap di bahagian terlindung.


Recommended for removing dirt and impurities from blocked skin pores, body pimples and body odour.


Komen saye :
Haa sabun ni untuk badan yg berdaki & gelap kat celah2 tuhh....
tak kira la celah mana pun....
insyaAllah boleh hilang....
biarkan buih ni kering kat badan....dalam 5-10 minit....
sambil tunggu buih kering boleh gosok gigi dulu....
after bilas tu try gosok badan ngan tuala lembab.....
memang banyak sangat daki kuar....
baru sedaq yang badan ni berdaki huhuhhuhuhu
sabun ni memang stok wajib bila mandi.....
betis saya dulu bersisik sekarang dah licin.....











http://emo.huhiho.comQuiet Moments Beauty Soap 125ghttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM : RM28.00
EM : RM30.80


Kandungan :
Susu Kambing, Tepung Susu Kambing, Lanolin


Disyorkan untuk kulit baru pulih dari jerawat dan bekas jerawat. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.


Recommended for erasing light pimpled marks and after care cleansing. Suitable for young oily skin type.


Komen saye :
sabun ni penah pakai lama gak.....
memang best....
fungsi dia untuk hilangkan parut.....
sesuai untuk muka yg baru jek baik dari jerawat.....
tapi dia bukan chemical peeling ke hape ke....
susu kambing jer.....so kesan dia lambat sikit....
tapi yg bagusnya tak pedih pun bila pakai sabun nih....
it takes time tapi memang berkesan.....
bila pakai tu biarkan buih dia kat muka 5 minit gitu....then bilas.....
lagi 1....walaupun muka saya problem jerawat mula2 tuh.....
bila pakai sabun ni jerawat tu tak tumbuh balik dah.....






http://emo.huhiho.comCharmaine Beauty Soap 125ghttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM : RM28.00
EM : RM30.80


Kandungan :
Susu Kambing, Tepung Susu Kambing, Lanolin


Disyorkan untuk kulit berbintik hitam dan putih serta pori-pori terbuka. Sesuai untuk kulit muda dan berminyak.


Komen saye :
saya pakai sabun ni sekarang....
siang2 pakai charmaine....
mlm2 pakai english rose....
memang best
jerawat pun dah tak naik tau
sampai mak pun tergoda nak pakai gak sabun ni huhu








http://emo.huhiho.comFlower Fairies Beauty Soap 40ghttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM: RM13.60
EM: RM15.00

http://emo.huhiho.comFlower Fairies 3 Soap in Box 3X40ghttp://emo.huhiho.com


Harga :
WM: RM39.00
EM: RM42.90


Kandungan :
Susu kambing, Tepung susu kambing, Lanolin


Disyorkan untuk kulit jerawat batu bernanah atau muka terlalu berminyak.


Recommended for acne prone skin or people with very oily skin type.


Komen saye :
Sabun ni bentuk dia unik sangat....
cam kerang gitu....comey aje....
kegunaannya untuk kulit yang jerawat teruk dan bernanah.....
pakai sama2 ngan sabun beauty soap with irgasan tuh.....
saya selalu pakai sabun flower fairies ni malam2 b4 nak tidoq.....
sampai sekarang pun saya pakai lagi.....
huhuhhhu nak elakkan jerawat teruk tu kuar lagi.....
prophylaxis laa konon2 nye.....
tp alhamdulillah sampai sekarang muka saya dah tak kuar jrwt teruk2 lagi dah....
besh2








http://emo.huhiho.comBelina Beauty Soap With Irgasan 100g


Harga
WM: RM29.50
EM: RM32.50


Kandungan :
Susu kambing, Tepung susu kambing, Lanolin


Disyorkan untuk kulit berjerawat yang agak sensitif dan kulit berjerawat parah. Mempunyai ubat Irgasan yang boreh membunuh bakteria.


Recommended for acne, sensitive and problematic skin types. Contains Irgasan to kill body bacteria.


Komen saye :
Sabun ni khusus untuk kulit yang jerawat nye teruk sangat.....
yang merah2 bernanah besyar2 tuh ....
cam muka saya masa salah pakai produk tuh....
eeeiii nak tengok cermin pun tak lalu sob3
memang malu sangat time tuh....sume orang tegur....
ni laaa sabun belina yg saya mula2 pakai.....
sebab direkomen kan oleh orang belina ler time saya call diaorang.....
pakai sabun ni ngan sabun flower fairies untuk hilangkan jerawat teruk2 tuhh....
pas jrwt dah surut baru laaa boleh rawat problem yg lain pulak kan??
alhamdulillah sekarang memang dah x naik dah jrwt yg teruk2 bernanah gitu....
tp kalau salah pakai produk naik balik la haha
harus la ku pakai belina balik kalau mukaku rosak haha....
pas ni i janji i setia ngan belina ni ja....
tobat dah ngan local product....aiyoooo







http://emo.huhiho.comBody Stonehttp://emo.huhiho.com


Komen saye :
ni kristal for body odour....
al maklum ler sapa2 yang kuat peluh,kuat bau tuh.....
sebelum ni saya pernah try kristal jenama lain.....
tapi tak tau la why still busuk jugak....
yang belina ni tahan lama tau....
tak caya ke?? hehehehe....tak pe2.....
belum cuba belum tau.....


Cara Pakai :
better letak body stone ni dlm bilik air but kat tempat yg terlindung dari kena air
bila dah abih mandi just basahkan stone ni sikit & sapu puas2 di ketiak
pas tu pakai baju la hehehehe
jgn lupa keringkan stone ni tau pas guna coz mineral dia tu akan melarut kalau basah


Harga :
rm 17.90
huhuhhuhu.....







Create your own banner at mybannermaker.com!