Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

POST KONVO DGN TUNANGKU
















sya konvo di USM 13/8/09 ari tu
but tunang time tu tak bleh mai sebab keje kat srwk
sempena holiday ni dia balik posa kat sini
so apa lagi...
b'gambo sakan la hahaa
nak pengsan time ni sebab hangat gila tau cuaca masa ni
pas tu masing2 kelepet dah haha x larat nak jenjalan
pas dah setel suma kami pi queensbay mall pulak nak bukak posa
bukak posa kat chicken rice shop jek huhu
kenyang yaa amat sampai x larat nak jalan balik hahaha
tu la akibat pulun makan x ingat dunia

kepada suma yg tepon, sms or email pasai sabun belina ni thanx banyak2 ye
sabun sya kerap abih tau sekarang ni
laku woo sabun ni skrg hehe



No comments:

Post a Comment