Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

TESTIMONIAL BARU SABUN BELINA

http://emo.huhiho.com FROM FARA NOIS, JOHOR

- kAK Hana, leh bg phone number x? senang order pakai telefon jer. email x selalu buka n leceh.
sy bk order banyak sabun ni . hehe dah jatuh cinta pulak.

- salam kak hana, sya nak english 2, old master 2 dan quiet moment 1...jap gi nak pi bank in..mak sya nak english n old master
(huhu sampai tergoda mak fara tengok fara pakai...thanx ye promote ;P)

FARAH BARU SMS SAYA TADI -->
Salam..dah dapat sabun tu...adik2 saya kan semua dah macam suka kat belina tu....

(huhu thanx...promote kat adiq plak noo :P)


http://emo.huhiho.com FROM IZAH, SRI DAMANSARA

Hi,
Saya ingin membuat pesanan, muka saya tidak sekata dan ada jerawat kecil (baru tumbuh past 1 month) before tak ada.
Bolehkah saya menggunakan product berikut dan berapa harga termasuk penghantaran.. Beli 2 product penghantaran pos laju kira RM5 ajerkan.

2. Untuk jerawat pasir/jerawat nasi & kulit kesat - SARA MOON yg ada pewangi
3. Untuk kulit tak sekata, pemutihan & penggebuan kulit - ENGLISH ROSE (saya suka sabun ni sangat2)

Hope to hear from you soon.
Izah


http://emo.huhiho.com FROM LIZA OSMAN, AYER ITAM, PENANG

baru lepas mandi guna old master n irgasan kat badan..english rose kat muka..btul la bila tonyoh xsangka ada byk daki..hehe..nasib baik discover skrg..bleh wat apa yg patut..kat badan saya ada parut jerawat, parut chicken pox n parut luka..2 tahun lepas saya kna jgkitan bakteria dr lipas..kebetulan ada luka kecik kat badan..kna bakteria tue terus merebak dgn dahsyat nye..berair badan..so skrg dlm proses nk ilangkn parut2 tue..hehe..nk g beli la hand scrubber..baru jek pi body shop minggu lepas hehe


http://emo.huhiho.com FROM DIYANA, TERENGGANU (FROM SHOUTMIX)

diyana
tq,sbn smpi dh...xsbr nk try...=)

mizzhanna

hehe dh smpai ek...awt lmbt pulak...biar buih 2-3 minit kat muka then bilas ok...tq
Details 2009-07-28 6:50 AM

diyana

dh 2 ari pki,rse licin je muke ni....suke2,hehe..
Details 2009-07-29 12:31 AM

mizzhanna
huhu besh la gitu diyana...nnti dah lama2 pakai lg licin...lepas seminggu ke 2 minggu awk biar buih dia lma2 sikit kat muka ek
Details 2009-07-30 2:50 AM

diyana
baik...yg prsn whitehead kt dagu ni dh krg skit....hrp blh hlgla pasni...
Details 2009-07-30 5:37 AM

mizzhanna
dia mmg amik msa sikit..tp takpe la...dh dia susu kambing saje...kita nak pakai pun x isau...pakai kerap pun x merah muka ke pedih ke...hehe
Details 2009-07-30 10:00 AM

http://emo.huhiho.com FROM KAK YUZI, KL

Rasanya nak beli lagi bulan depan..kak nak belasah pakai 1 badan dulu awai2 ni...tp sungguh la daki berkati keluaq bila pakai...aritu nani kata guna glove yg bodyshop kan?


http://emo.huhiho.com FROM LORETTA BILLY, SARAWAK (FROM SMS)

SMS 1 -
Hi! sampai da sabun 2...suka sgt la ! jadi lembut je kulit tau. x payah guna losyen lg... pas tu bau dia, memang mgoda la...x rugi beli !! =)

SMS 2 -
Ada kurang la jerawat yang besar2 tu...badan lepas guna quiet moment 2, jd lebih licin, bersih & gebu...hehehe...masih banyak lg sabun yg sya beli 2...adik2 sya suma guna


http://emo.huhiho.com FROM AKAK AKMAL HAYATI (FROM GMAIL INBOX)



Reply

akmal hayati

to me
show details 10/16/09
salam hana
english rose tu akak pakai siang malam ok kan?
macam best le sabun ni


From: miZz HaNnA <mizzhanna85@gmail.com>
Sent: Fri, October 16, 2009 10:59:29 AM
Subject: SABUN SUSU KAMBING BELINA ASLI DARI NEW ZEALAND
- Show quoted text -

Reply
Forward
Reply

miZz HaNnA

to akmal
show details 10/17/09
bleh jek kak...
kalau akak suka sabun tu...
mmg takde problem nak pakai siang mlm....
hehehe ;)
sabun belina ni mild jek...
so kita nak guna brapa kali & bila pun takpa kak

kalau kita pakai local product ke product mahai ka kita cam risau sikit kan nak guna banyak kali....
yg ni takyah risau apa2 pun kak....
dia x merahkan or rosakkan muka

Reply
Forward










No comments:

Post a Comment