Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

Diriku Yang Baru Nak Belajar Pakai Shawl huhu

http://emo.huhiho.com

Saye budak baru nak belajar pakai shawl...http://emo.huhiho.com
orang lain pakai dah berkurun dah...
tapi aku kalu pakai shawl sah tak jadi...
ketembanan mukaku ini payah betoi la nak sorok...http://emo.huhiho.com
jd bulat, tembam, tak comey semacam hohoo...http://emo.huhiho.com
macam arnab ni pakai shawl jugak hee...

dah banyak kali aku beli & cari anak tudung nak pakai ngan shawl...
ye la kan...
bujur sikit muka aku kalau pakai ngan anak tudung...
tp sume nye ampeh...http://emo.huhiho.com
x sesuai jugak...
sob3...

last2 aku t'beli 1 anak tudung ni...
yg macam masuk elok jek ngan aku huhu....ka aku perasan? http://emo.huhiho.com



saja mengetest tudung siti...yang tak bermanik! kalu ajin aku jahit la manik...tapi macam x ajin jek huu... http://emo.huhiho.com perasan tak abih lagi time ni huhu... http://emo.huhiho.com



abaikan la background semak kat belakang tu...maleh aku nak ngemas haha.... http://emo.huhiho.com




Ni plak shawl colour manggis...ha tengok...ngan anak tudung dapat ler kebulatan muka aku disorokkan...wahhh ayat... http://emo.huhiho.com



ni ngan shawl colourful pulak...nak match baju raya colour ijau haha....ceria mak pagi raya ni tau... http://emo.huhiho.com

gambo2 di atas kabuq sebab amik ngan henset cap ayam jek... http://emo.huhiho.comada sapa2 tak nak belanja aku henset baru...

PERBEZAAN PAKAI ANAK TUDUNG & W/O ANAK TUDUNG


with anak tudung....kenapakah aku nampak ayu ja ni time ni hahaaa....


w/o anak tudung...huhuuu

KESIMPULANNYE --> aku rasa aku lg suka pakai shawl w/o anak tdung kot... http://emo.huhiho.com

No comments:

Post a Comment