Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

Review : 120 Eyeshadow Pallete ku Cayang...





120 Eyeshadow Pallete yang aku beli dari internet...
hihihi lawa kan...
memang cantik colour dia....
tengok saja2 pun syok gak haha colour therapy gitu....
dah pakai lebih dari 4 bulan....
tapi cam tak diusik ja kan pallete aku ni...

eyeshadow ni highly pigmented...
jangan la korang sapu genyeh kuat2 bende alah ni...
sah mata korang jadi cam hantu haha...
sebab terang gila colour dia....
just cuit2 sikit jek atas pallete tu pun dah terang dah...
lagi best kalu blend 2/3 colour...
tambah sikit colour black & blend konon2 cam smokey eyes (aku pun tak reti sangat smokey eyes ni)
bantai jek sapu ngan jari & blend sesuka hati huhu...
tapi selalunya cam jadi sebab aku suka blend ngan black....

Fav colour : Purple & Pink Shimmer blend with Black
Kadang aku blend Pink & Turqoise & hasil di tengah2 ialah colour Purple...memang macam ais krim pedal pop jek mata aku huhu

Not in the list : Yellow (sebab aku lagi prefer colour bronze than yellow...paling suka bronzer Elianto...memang cantik!!)







p/s : psttt....aku tak jual benda ni ok....huhuuu



No comments:

Post a Comment