Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

Review On GIFFARINE Stick Foundation





8/9/09 aku terbeli foundation stick GIFFARINE ni no fs31 MySpace
sebab terguda you MySpace ngan komen org ramai yg cakap foundation stick ni tahap brand yg mahal2 tp harganya mak oi murah gila tau....
kawan aku si JELITA ni (sila refer blog JELITA kat friends list aku) pakai untuk mekap nikah dia....
dia mekap sendri je u ols....memang glowing abih woo muka dia
klik blog dia ek untuk tengok MySpace
tp yang best kat aku ni sebab dia murah...selamat duit aku MySpace


balik2 terus aku try nempek kat mukaku ini
oleh sebab penat ya amat maka aku pun tertido la tahap tak sedaq dunia
pas terjaga tu aku terus nengok muka kat cermin
wow...glowing you MySpace
terasa diri ni kiut la jugak huhu
suka la sangat ngan effect glowing n sekata je foundation stick ni kat muka aku

nak sapu pun senang jek...
tak rasa kesat ke apa ke....
MySpace
suka3 la sangat....
hari ni nak menerai lg sapu haha....


bleh la beraya ngan mekap glowing raya ni MySpace
amboi tengok ni dah idong tinggi kau hehe
apa apa pun baru je try sekali....apa2 news akan diupdate nnti...nnti2 la upload gambo ek sempena raya haha MySpace

opss lupa....
sapa2 nak try foundation stick or apa2 barang giffarine ni...apa lg...email or sms tau...kalau kat kedah or penang mainland ni lagi bagus...bleh kita jumpa je terus MySpace


1 comment:

  1. salam...
    foundation 2 bpe rm?
    cmne nk dpt.. ne jd ahli dlu ke?
    klu kat perlis ade ke?

    ReplyDelete