Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

UPDATE STOK SABUN BELINA



MARI MARI MARI....

Mai beli sabun BELINA SUSU KAMBING mai....

Sekarang dah mai stok baru...

Memang laku & cepat abih sabun ni...

Kesannye mmg ler besh...X caya ka? Tengok la muka saya dulu...

Nak tengok pun ngeri ;( sedey

Sekarang tinggal sabun :

OLD MASTER - 8 ketoi

CHARMAINE - 6

ENGLISH ROSE - 6

QUITE MOMENT - 5 ketoi

BEAUTY SOAP WITH IRGASAN - 1 ketoi

FLOWER FAIRIES - 1 ketoi

SARA MOON - 2 ketoi


Sabun2 lain & set untuk kulit saya x simpan stok...
sebab jarang org mintak...
sabun2 di atas ni memang glemer abih....
huhu jgn lupa singgah mai beli ok :P

STOK AKAN DIUPDATE NEXT WEEK....MAI ORDER MAI...





I'M BACK....AFTER CUTI NIKAH





Amik gambaq sendri jap hehe


Control abih haha



Apa kes ni pengantin kena drive sendrik? naseb la jadik anak sulung....



Majlis berlangsung di Masjid Kulim, Kedah


Almk kain senget....


Fuh ada balak ensem ler kat luar....jenguk sikit huhu


Cincin disarungkan ewahh....


Mencium tgn hubby tercinta haha ayat x bleh tahan laa


Photo by myfotologi.com


Mana lagi sorang? misteri nya...


With sirih junjung yang ditempah kat kedai...takde masa nak buat...


Pose lagi....



Lepas nikah...kat umah i....hehee



Alhamdulillah majlis berjalan lancar wpun suma preparation last minute

ye la...bz sangat dengan keja...asik melayan patient ja hari2 kat klinik kesihatan....

memang x sempat nak prepare suma...

dah la anak sulung & adiq2 pun tak brapa cekap drive...

so suma barang pun saya la yang terkejar2 sana sini pi amik....



TEMA : Silver (kelabu kah? atau silver?) & pink

BILIK PENGANTIN : Buat sendri....senang, jimat & puas ati....simple jek....
suka modern style....

BAJU : Tempah kat butik pengantin....just baju kurung moden biasa with cuff kat tangan

MANIK BAJU : From akak Izan from BEAUTYBEADS
thanx kak for the beauty beads!!
ramai yang puji & tanya buat kat mana ;P

TUDUNG BEAUTY ALA2 TUDUNG CT : From akak Izan from BEAUTYBEADS
Tudung sangat cantik....
suka sangat ngan colour combination nyee....

MEKAP, BUNGA TANGAN, VEIL : Sewa kat kedai pengantin area Lunas, Kedah ni ja hehee....

MY SOLEMNIZATION 6/12/09




HANTARAN

Hantaran from my hubby...
suka colour nye....hitam & silver
nampak elegant huhu
hantaran ni akak ipaq hubby yg buat...
pandai betoi hehe...
kalau aku nak buat gini sori laa...
memang takde masa....
aiyooo

Hantaran untuk akad ni just 3 ja...
Al - Quran, cincin & cek...

Aku plak tatau nak balas apa...
last minute pnya pikiaq2...
pi la tempah sirih junjung & cupcake jek
sori naa abg...
hantaran cheq simple sangat hahaa








Close up cincin....aku suka emas putih or silver....
wpun org kata harganya akan jatuh....
tapi takkan nak juai cincin nikah kot kan....
kenangan sepanjang hayat tuu




Cupcake aku beli hehe...

from http://bakeryna.blogspot.com
sedap kek akak ni
perasa vanilla....memang aku suka vanilla ja pun...
dah 2 kali tempah ngan akak ana ni
1st time masa tunang ari tu huhu



MANIK BAJU & TUDUNG NIKAH

Hasil kerja akak IZANSAZLIN
Sekali pakej ngan manik baju huhu
so upload sekali ler
memang cantik & puas hati ngan tudung ni
nak pakai pun senang
takde la penat mak andam nak melilit kepala heheh


Tudung Beauty



Close up manik baju kat area leher





Manik baju area cuff



Manik leher & cuff baju



BILIK PENGANTIN

Buat sendrik hehe...
Malam sebelum nikah tu baru siap
Penat tau buat ni...
Sorang2 plak tu....
Simple ja pun...
jadik la tu...
last minute punya keja hahahaaa