Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

I'M BACK....AFTER CUTI NIKAH





Amik gambaq sendri jap hehe


Control abih haha



Apa kes ni pengantin kena drive sendrik? naseb la jadik anak sulung....



Majlis berlangsung di Masjid Kulim, Kedah


Almk kain senget....


Fuh ada balak ensem ler kat luar....jenguk sikit huhu


Cincin disarungkan ewahh....


Mencium tgn hubby tercinta haha ayat x bleh tahan laa


Photo by myfotologi.com


Mana lagi sorang? misteri nya...


With sirih junjung yang ditempah kat kedai...takde masa nak buat...


Pose lagi....



Lepas nikah...kat umah i....hehee



Alhamdulillah majlis berjalan lancar wpun suma preparation last minute

ye la...bz sangat dengan keja...asik melayan patient ja hari2 kat klinik kesihatan....

memang x sempat nak prepare suma...

dah la anak sulung & adiq2 pun tak brapa cekap drive...

so suma barang pun saya la yang terkejar2 sana sini pi amik....



TEMA : Silver (kelabu kah? atau silver?) & pink

BILIK PENGANTIN : Buat sendri....senang, jimat & puas ati....simple jek....
suka modern style....

BAJU : Tempah kat butik pengantin....just baju kurung moden biasa with cuff kat tangan

MANIK BAJU : From akak Izan from BEAUTYBEADS
thanx kak for the beauty beads!!
ramai yang puji & tanya buat kat mana ;P

TUDUNG BEAUTY ALA2 TUDUNG CT : From akak Izan from BEAUTYBEADS
Tudung sangat cantik....
suka sangat ngan colour combination nyee....

MEKAP, BUNGA TANGAN, VEIL : Sewa kat kedai pengantin area Lunas, Kedah ni ja hehee....

No comments:

Post a Comment