Nama:
Alamat :
Nombor telefon :
Email Address:
Order :
Cara Pembayaran : Maybank 152116225468
Lain-lain
Bukti Pembayaran (Sila paste di sini) :
Pertanyaan/pesanan :

create web form

BERJINAK - JINAK DENGAN SHAWL



HIHIHIHII salam suma....
dah lama sangat x update...
penat woo keja hospital walaupun skrg attach kat stor perubatan ja hahah...
buat keje opis la memanjang...

kali ni nak tunjuk shawl baru sya....
dr kain chiffon kot kalu x silap sebab lembut jek kain nya...

kalau ada yang berkenan ngan corak ni cakap la ye...
sya bleh tolon dapatkan ;)
memang cantik kalau pakai ngan baju plain....

sya pakai macam tudung bawal tu....hasil nya jd la seperti di bawah....
x buruk sangat kan hahahaaaa....

lain kali ingat nak sambaq anak tudung syria la 1....

muka pun alhamdulillah dah semakin pulih
dah 6 bln pakai belina balik sejak kulit rosak pakai local product hari tu
tobat x nak guna dah produk lain selain belina ni...
memang amik masa sikit tapi kesannya alhamdulillah kita akan nampak...

untuk merujuk gambar muka sya dulu2...
sila klik link ni

nightmare kan?? seram you.....

nak tau lebih lanjut pasai sabun belina susu kambing ni pulak?
klik jek link ni ok








No comments:

Post a Comment